+34 965 570 397 | notaria@notariamguardiola.com

DECLARACIÓ D'OBRA >

DECLARACIÓ D'OBRA >

SERVEIS

DECLARACIONS D'OBRA

Acte jurídic pel qual s’inclou la construcció existent en una propietat o bé se n’amplia la descripció per haver-se modificat. Consulteu-nos per a la documentació necessària.

La funció essencial del notari en una declaració d’obres consisteix a revisar que es compleixen els permisos, les llicències, els requisits i les autoritzacions pertinents, i els altres requisits exigits per llei.

Hi ha dues classes diferents de declaració d’obra nova, en funció dels canvis que es facin a la propietat:

OBRA NOVA
ACABADA

Tal com indica el seu nom, aquesta situació es produeix quan l’obra està totalment acabada. Per això, aquesta finalització haurà de quedar plasmada en una acta notarial de fi dobra.

OBRA NOVA
EN CONSTRUCCIÓ

El segon supòsit es dóna quan en un terreny s’està duent a terme una construcció o una reforma, que encara no està finalitzada.

Si és un constructor o promotor, la declaració dobra nova és obligatòria. Si es tracta d’una particular que construeix sobre el seu terreny per a ús personal, haurà de fer la declaració d’obra nova per contractar els subministraments i obligatòriament si vol vendre, llogar o demanar a un banc un préstec hipotecari.

FES LA TEVA CONSULTA

Formulari

Estem al teu servei per assessorar-te i acompanyar-te en tots els tràmits notarials. Deixa’ns la teva consulta i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Accepte la Política de privadesa i l' Avis Legal.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades
  · Responsable de les dades: Manuel García Guardiola
  · Finalitat de les dades: poder respondre a la vostra sol·licitud de consulta mitjançant qualsevol mitjà (electrònic o telefònic).
  · Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  · Destinataris i emmagatzematge de les dades: El formulari s'enviarà mitjançant un correu electrònic a una adreça de la Notaria Manuel García Guardiola (Notaria de Pego).
  · Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  ×