+34 965 570 397 | notaria@notariamguardiola.com

HERÈNCIES >

HERÈNCIES >

SERVEIS

HERÈNCIES

L’escriptura d’herència o també coneguda com a escriptura d’acceptació d’herència i partició de l’herència és l’acte jurídic a través del qual el patrimoni de la persona que ha mort passa a formar part dels hereus. En aquesta escriptura d’herència es defineix la repartició i es produeix l’ adjudicació dels béns.
Aporteu-nos el certificat de defunció del difunt i us ajudarem.

ADJUDICACIÓ
D'HERÈNCIES

La partició de l’herència és el repartiment dels béns del difunt entre els hereus en proporció a la quota que correspon a cadascun. La partició s’ha de fer una vegada s’ha acreditat amb el testament o amb la declaració d’hereus els qui són les persones amb dret a l’herència.

Cal tenir en compte que l’herència està integrada tant pels béns i els drets del difunt com pels seus deutes i que aquests es transmeten als hereus igual que els béns. Per tant, a la partició s’hauran d’inventariar i ser objecte d’adjudicació també els deutes del difunt.

DECLARACIÓ D'
HEREUS ABINTESTAT

És hereu abintestat aquella persona (o persones) que, en no haver hereu nomenat en testament, ho és per establir-ho la llei. Per ser nomenat hereu abintestat cal formalitzar al notari un expedient de declaració segons el parentiu que es tingui amb el difunt.

CERTIFICATS D'
ÚLTIMES VOLUNTATS

És un document imprescindible en qualsevol successió.

Mitjançant aquest Certificat d’Últimes Voluntats podràs conèixer si la persona morta ha fet testament o no. El coneixement daquest fet és necessari per iniciar la tramitació duna herència.

FES LA TEVA CONSULTA

Formulari

Estem al teu servei per assessorar-te i acompanyar-te en tots els tràmits notarials. Deixa’ns la teva consulta i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Accepte la Política de privadesa i l' Avis Legal.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades
  · Responsable de les dades: Manuel García Guardiola
  · Finalitat de les dades: poder respondre a la vostra sol·licitud de consulta mitjançant qualsevol mitjà (electrònic o telefònic).
  · Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  · Destinataris i emmagatzematge de les dades: El formulari s'enviarà mitjançant un correu electrònic a una adreça de la Notaria Manuel García Guardiola (Notaria de Pego).
  · Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  ×