+34 965 570 397 | notaria@notariamguardiola.com

RECTIFICACIÓ DE CABUDA >

RECTIFICACIÓ DE CABUDA >

SERVEIS

RECTIFICACIÓ DE CABUDA

Acte jurídic pel qual es modifica la superfície duna finca per estar la documentació errònia. Consulteu-nos per a la documentació necessària.

És un procediment del dret urbanístic en què es rectifica la diferència superficial d’un terreny o finca. És a dir, la diferència existent entre la mesura real i aquella que s’expressi als assentaments del Registre de la Propietat.

En els casos en què no existeixi concordança entre la cabuda que apareix inscrita al Registre de la Propietat i la cabuda que realment té una finca, és quan podem iniciar un expedient per rectificar la superfície de finques.

Segons la diferència de metres que existeixi entre allò inscrit i la realitat parlem de rectificació per excés o per defecte.

Si la diferència de metres suposa més d’un 10% de la total cabuda inscrita al Registre, serà una Rectificació de superfície per defecte de cabuda i si per contra, la diferència és menor d’un 10% de la total cabuda inscrita al Registre de la Propietat, serà una Rectificació de superfície per excés de cabuda.

FES LA TEVA CONSULTA

Formulari

Estem al teu servei per assessorar-te i acompanyar-te en tots els tràmits notarials. Deixa’ns la teva consulta i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Accepte la Política de privadesa i l' Avis Legal.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades
  · Responsable de les dades: Manuel García Guardiola
  · Finalitat de les dades: poder respondre a la vostra sol·licitud de consulta mitjançant qualsevol mitjà (electrònic o telefònic).
  · Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  · Destinataris i emmagatzematge de les dades: El formulari s'enviarà mitjançant un correu electrònic a una adreça de la Notaria Manuel García Guardiola (Notaria de Pego).
  · Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  ×